+36 70 550 50 70
info@gepet.hu

Iris FL-6040 100W lézergravírozó

649 000 Ft + ÁFA

(824 230 Ft)

Magas felszereltségű, erősített vázszerkezetű, 60x40cm hasznos munkafelületű co2 lézergravírozó.

24 hónap garancia, magyarországi szervízháttér a garancia idő után is.

Air Assist: levegő elfújó rendszer
Méhsejtrácsos tárgyasztal
Water Flow Sensor: Vízáramlás érzékelő
Red Dot: lézer segédfény
Digitális + analóg ampermérővel
Pass Through Door design: Nyitható munkatér, akár több méteres munkadarabokért

Elfogyott

Leírás

Az ár tartalmazza a beállítást, üzembe helyezést, és alap betanítást. Helyszíni üzembe helyezés, és részletes oktatás is igényelhető.

Szállítása faládában történik, így a gép sérülésmentesen, precíz összeszerelését megőrizve kerül kiszállításra. Vásárlás után felmerülő kérdések esetén is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kompakt méretű 40×60-as munkafelületű gép állvánnyal, nagy teljesítményű 100w-os csővel felszerelve, megkönnyítve a vastagabb anyagok vágását.

Kisebb teljesítménnyel is képes hatékony anyagmegmunkálásra, a mérsékelt terheléssel kíméli a tápegységet és lézercsövet, így megnövelve a várható élettartamot.

 

Állítható magasságú munkaasztal: egy gombnyomással lehetőségünk nyílik a különböző vastagságú anyagok precíz megmunkálásra, anyagvastagságtól függetlenül egyszerűvé válik a megfelelő fókusztávolság beállítása.

Hálózati zavarszűrő: Stabilizálja a gép működését, megakadályozza az elektromos hálózatban fellépő túlfeszültséggel kapcsolatos anomáliákat, melyek negatívan befolyásolják a gép működését, Ilyenek lehetnek rendellenes működés, léptékvesztés.  A hálózati zavarszűrőnek köszönhetően lecsökken a cső minimális lézererőssége, lehetővé téve finomabb, felületi gravírozást.

Air Assist: levegő elfújó rendszer segítségével elkerülhetjük a vágáskor keletkező láng képződését, az anyag begyulladását, kormolódását. Ezen felül az Air Assist rendszerből érkező levegő elfújás meggátolja a keletkező füst és korom fokuszáló lencséig való eljutását, így a lézernyaláb akadálytalanul juthat el a munkadarabig.

Méhsejtrácsos tárgyasztal: használatával elkerülhető az anyag „visszaégése”, a lézernyaláb visszatükröződése, mely az anyag kormolódásához vezet

Water Flow Sensor: Vízáramlás érzékelő, ellenőrzi a hűtő közeg meglétét, ezáltal megóvja a lézercsövet a kiégéstől. Ha meghibásodik a vízpumpa, azonnal letiltja a tápot, ezzel megóvva a lézercsövet a besüléstől.

Red Dot: lézer segédfénnyel egyszerűen tudjuk pozicionálni a kezdőpontot. Az újabb FL szériában Külön kapcsolóval, és külön áramkörrel rendelkezik.

Digitális + ampermérő: A digitális kezelőfelület precízebb beállítást tesz lehető százalékban, tizedes értékig, az analóg ampermérő pedig pontos, valós időjű visszajelzést a lézererősségről milliamperben.

Pass Through Door design: Nyitott munkaterületnek köszönhetően megnőnek a felhasználható munkadarab méretkorlátai.

Továbbfejlesztett lézercső tartó: Megkönnyíti a lézercső pozicionálását, ami a tükörrendszer megfelelő beállításának első lépése.

Állítható fókuszú fej: a legpontosabban állíthatjuk be a munkadarab és a fókuszáló lencse közti távolságot, lehetővé téve a pontos megmunkálást, hatékony vágást, vékony vonalakat. Az egyszerűbb fejekkel ellentétben az utolsó tükör is állítható.

 

A gép zárt rendszerű, a készülékekhez mellékelt elszívó ventilátornak köszönhetően nem jut a helységbe füst.
Gondozásmentes fix töltésű lézercsővel, alacsony energiafogyasztásással, minimális üzemeltetési költségek mellett, akár ipari felhasználásra is alkalmas.

 

Lézer teljesítmény: 100W

Munkafelület: 600x400mm

Hűtés: folyadék vízhűtéses

Repozíciós pontosság: 0.01mm

Hálózati feszültség: 220/230 Volt

Energia fogyasztás: 280W

CorelDraw, AutoCad, Photoshop, Inkscape kompatibilis

Garancia 24 hónap (lézercső 6 hónap)

 

Tartozékok:
Kezelőszoftver
Méhsejtrácsos asztal
Elszívó ventilátor, légkivezető csövekkel
Vízpumpa és vízcső
Red Dot Lézer jelölő segédfény
Tükör és lencse tisztítószer (Rivolta BFC aktívhab)

 

Felhasználási lehetőségek: bélyegzőkészítés, fotógravírozás, névjegykártya, ajándék és céges reklámajándék gyártás, filc, fólia és stencil vágás, 3D gravírozás, jelölés, táblák és felíratok készítése, lakásdekoráció, díszítőelem, intarzia stb

 

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

További információk

Tömeg110 kg
Bezárás
hu_HUHungarian
×

Cart